Stiri Externe

Mesaj difuzat la televiziunea de stat iraniană: Recompensă uriașă pentru „capul” lui Trump

Unul dintre organizatorii ceremoniilor de omagiere a generalului iranian Qassem Soleimani a cerut strângerea a 80 de milioane de dolari, câte unul pentru fiecare iranian, care să fie folosiți drept recompensă pentru capul președintelui Donald Trump.

Momentul a fost surprins și difuzat de televiziunea de stat iraniană, care transmitea live ceremonia uriașă organizată în memoria generalului Soleimani.

Mulțimi uriașe au luat cu asalt străzile din Iran pentru a-l omagia pe generalul Qassem Soleimani, ucis în Irak în urma unui atac aerian ordonat de președintele american Donald Trump.

Procesiunea funerară a trecut prin numeroase orașe din Irak și Iran pe drum spre Teheran. În orașul Mashhad, zeci de mii de persoane au ieșit în stradă pentru a participa la eveniment, difuzat în direct de televiziunea de stat Channel One.

La un moment dat, una dintre persoanele care a ținut un discurs în cadrul evenimentului a oferit 80 de milioane de dolari recompensă pentru capul lui Donald Trump.

„Suntem 80 de milioane de iranieni. Dacă fiecare pune un dolar american, vom avea 80 de milioane de dolari americani și vom putea recompense persoane care ne aduce capul lui Trump”, a spus persoana neidentificată.

Nu există dovezi conform cărora regimul de la Teheran susține propunerea. Guvernul Iranian a promis că va răzbuna uciderea lui Soleimani, dar nu au fost făcute amenințări personale la adresa președintelui american.

Sursa:stirileprotv.ro

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

inpuff.ro bestkids.ro itdepot.ro/

Cele mai citite!

fashiondays.ro
To Top